26 september 2022 | Project

Aanmelding Scholarship Summer Dance Forever geopend

Jong danstalent tussen de 12 en 28 jaar kan zich aanmelden voor de audities, die plaatsvinden op 26 en 27 november 2022.

Summer Dance Forever en VandenEnde Foundation werken samen om jonge dansers te helpen. We zoeken talenten tussen de 12 – 28 jaar die hun eigen pad bewandelen en de volgende stap willen maken naar een professionele danscarrière. Deze talenten bieden wij graag een duwtje in de rug door verschillende workshops van de beste dansers aan te bieden, professionele begeleiding te geven en een scholarship van € 5000,-. om je skills te ontwikkelen.

In aanloop naar de verdeling van de drie studiebeurzen wordt er een auditieweekend georganiseerd op 26 en 27 november 2022. Daar krijgen de deelnemers die zich hebben aangemeld opdrachten, workshops en een persoonlijk gesprek over hun plannen en motivatie.

Uiteindelijk bepaalt de jury welke drie dansers een VandenEnde Scholarship van € 5.000 winnen én coaching om hun plannen te verwezenlijken. Samen met je coach zal er gekeken worden naar een ontwikkeltraject, waarbij de coach helpt met het met maken van juiste keuzes en begeleidt aan de hand van maandelijkse monitor gesprekken.

Meer informatie over de audities, en de mogelijkheid om je aan te melden, vind je op de website van Summer Dance Forever. Aanmelden kan t/m 23 oktober 2022.