VandenEnde Foundation

Wie is wie

Medewerkers VandenEnde Foundation

Ronald Ockhuysen, directeur

Ronald Ockhuysen is per 1 juni  2021 directeur van de VandenEnde Foundation. Eerder was Ockhuysen van 2015 tot en met 2020 hoofdredacteur van dagblad Het Parool.
Meer

Natasha Kyriakopoulos, directiesecretaresse, senior projectmedewerker

Natasha Kyriakopoulos heeft een achtergrond in film en reclame en werkt sinds 2003 bij de VandenEnde Foundation.
Meer

Maartje Verhaak, projectmedewerker

Maartje Verhaak volgde een Bachelor of Arts bij de Hogere Hotelschool Leeuwarden.
Meer

Bestuur VandenEnde Foundation

 

Joop van den Ende, oprichter-voorzitter

Joop van den Ende (1942) behoeft nauwelijks introductie. Als veelzijdig theater- en mediaondernemer richtte hij onder meer zijn eigen televisieproductiebedrijf op.
In 1994 fuseerde hij met tv-producent John de Mol. Dit resulteerde in het internationaal toonaangevende televisiebedrijf Endemol. Sinds de verkoop van Endemol in 2000 concentreert Joop van den Ende zich weer geheel op zijn passie: het theater. Inmiddels heeft hij zijn bedrijf Stage Entertainment uitgebouwd tot het grootste theaterbedrijf van Europa. Samen met zijn echtgenote Janine van den Ende, richtte hij in 2001 de VandenEnde Foundation op.
Meer

Janine van den Ende, oprichter, vice-voorzitter

Janine van den Ende-Klijberg heeft een veelzijdige carrière. Zij was onder meer regieassistente bij Herman van Veen en uitvoerend producent bij Joop van den Ende Televisieproducties. De start van Endemol en Stage Entertainment en de nieuwe stappen op de internationale entertainmentmarkt, vormen enkele van de initiatieven waaraan zij samen met haar echtgenoot Joop van den Ende werkt als kritische én stimulerende partner. In die hoedanigheid is zij ook medeoprichter en bestuurslid van de VandenEnde Foundation.
Meer

Frank Klijberg, bestuurslid

Drs. Frank Klijberg (1951) is praktiserend psychotherapeut-psychoanalyticus en opleider in de psychoanalyse en psychoanalytische psychotherapie.
Meer

Saskia Laseur, bestuurslid

Saskia Laseur (1966) is managing partner en notaris bij Van Doorne advocaten, fiscalisten en notarissen.
Meer

Cornald Maas, bestuurslid

Cornald Maas (1962) is auteur, journalist en televisieprogrammamaker.
Meer

Marian Spier, bestuurslid

Marian Spier (1970) is sociaal ondernemer.
Meer

Rutger van Nouhuijs, penningmeester

Rutger van Nouhuijs (1962) was tot 21 oktober 2021 CEO Corporate & Institutional Banking en lid van het Executive Committee van ABN AMRO Bank.
Meer